we zijn gesloten ivm kerst en nieuwjaar

van 20 dec 2019 tot 6 jan 2020

 

 

Bijgewerkt op 18-12-2019

 je kunt je vragen ook stellen via whatsapp 0620466826

medio maart/april 2020 zullen met ons bedrijf gaan verhuizen

naar achterzijde dorpstraat 28 in meijel 

waar we een groter pand zullen betrekken

 

 

 

Bekijk het laatste nieuws!

pebro-WHEELS - uw adres voor velgen & spaken

Logo pebro-WHEELS

Pebro-Wheels (voorheen De 2wieler-hobbyist) in Meijel is onstaan door een uit de hand gelopen hobby uit voorliefde voor oude 2 wielers. Deze hobby is uitgegroeid tot een eenmanszaak waar men terecht kan voor het opnieuw inspaken en restaureren van complete spaakwielen.

Bij pebro-WHEELS kunt u terecht voor bijna alle type velgen en spaken voor fiets, bromfiets, oldtimer en klassieke en moderne motorfietsen. Ook kunnen wij spaken leveren voor auto wielen.

Door het meermalen restaureren van oudere motoren en bromfietsen liep ik altijd tegen het probleem aan van verweerde velgen en spaken. Ik heb me het opnieuw inspaken kundig gemaakt met hulp van een bevriende fietsenmaker van de oude stempel. Dit is een van de werkzaamheden waar veel vraag naar is.

De meeste standaard maten velgen hebben wij op voorraad in staal en in aluminium. Dit zijn velgen voor standaard motoren of bromfietsen. Maar wil je een goede passende velg hebben voor een motorfiets dan moet de velg op maat van de naaf en stand van het wiel geboord worden, dit om een goede rechte spaakvoering te krijgen. Deze velgen gaan puur op bestelling. Deze blinde velgen worden bij ons op maat geboord of bij de leverancier op maat besteld.

De spaken worden bij pebro-WHEELS op maat gemaakt, dit zijn spaken in blank staal, verzinkt staal of in rvs. Bij de verchroomde spaken gaat dit niet geheel op, deze worden in diverse haaklengtes en haakhoeken aangeleverd door wws-speichen en door ons op lengte gerold. Bij spaken wordt de draad er niet op gesneden maar gerold.

Wat voor verchroomde spaken wel geldt is dat deze langzaam terrein gaan verliezen aan gepolijsten rvs spaken. Dit komt omdat het steeds duurder wordt om goed verchroomde spaken te kunnen maken en omdat de prijs van rvs en chroom steeds dichter bij elkaar komt te liggen. Op deze op maat gemaakte spaken zijn ook verschillende maten nipples en verschillende uitvoering van nipples verkrijgbaar.    

 20160926 144514

Drukke werkzaamheden

Door drukke werkzaamheden kan het zijn dat we niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, spreek dan uw bericht in of liever nog stuur een e-mail en ik zal deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Alpina - Rims and TiresWWS - Quality spokes and nipples from Altena

Contact informatie

 

Peter Broekmans
Aan Sanders Molen 5
5768 VT Meijel
T: 06-20466826 
E:

 

Like ons op FacebookVolg ons op Twitter

 

 

Openingstijden

De spaak met het klaverblad

maandag  tot en met vrijdag bezoek alleen op afspraak 

woendags gesloten 

Zaterdagmorgen van 9.00 tot 12.00 uur geopend

I.v.m. middag pauze zijn wij gesloten van 12.00 tot 13.00 uur

en ook na zes uur zijn we gesloten en niet tel. bereikbaar

eventuelen vragen kun u ook via de mail stellen

 

 


Portfolio